onsdag 17 april 2013

Jakten på den perfekta klänningen

Jag har fått det stora privilegiet att bli gäst på ett bröllop nu i vår och jag är ohälsosamt engagerad i att hitta den perfekta klänningen. Jag älskar klänningar. Speciellt klänningar som jag trivs i och som dessutom går bra att dansa i. Och då menar jag DANSA.

Jag har en perfekt klänning som jag utan tvivel skulle bära om det inte föll sig så att den är röd. Röd ska man tydligen inte bära på bröllop. Har jag hört. Dessutom är den inte lämpad att gnussa i. (För er som inte vet vad gnuss är, så kan jag kort säga att det är styrdans i ny tappning. Beroendeframkallande och med vissa bieffekter.) Och eftersom det är ett par dansvänner som skall gifta sig, så kan jag inte äventyra möjligheten att få gnussa genom att ha olämpliga kläder. Det vore årets misstag att äventyra den möjligheten.

Jaha, men hur ska klänningen se ut då? Ja, du det visste jag inte själv, tills alldeles för en stund sedan. Men nu vet jag. Den ska se ut som den här som Anna Neah skapat.
Tyvärr besitter jag varken den talangen eller det tålamodet. Så. Jakten på den perfekta klänningen fortsätter.

4 kommentarer:

  1. Jaha ja.....då blir det snart tillökning i skogen igen! För jag har sett hur gnussa går till PÅ RIKTIGT! Och Knådden är ju ett levande bevis på detta! :) Hmm... Funderar starkt på att starta företag med hushållsnära tjänster till dess! ;-) Och DU...med den klänningen på skulle du stjäla hela showen! ;-)

    SvaraRadera