Vi samlar äpplen och gör äppelkräm. Det är obeskrivligt gott. Samtliga medarbetare instämmer. Funderar på om man kan frysa in äppelbitar, så att det går att göra kräm hela vintern om vi så skulle vilja? Någon som vet?
Dessutom funderar jag på om det heter äppelkräm eller äpplekräm. Det första enligt rättstavningsprogrammet. Och datorn har ju alltid rätt - eller?
Härlig bild,tycker mormor.
SvaraRaderaÅh i dessa tider är jag så avundsjuk på ert äppelträd! Får fortsätta att drömma om ett sådant! Vad gäller din fråga, så vet jag att hemmagjord äppelkräm går utmärkt att frysa i alla fall! :)
SvaraRaderaDet går alldeles utmärkt att frysa in! Skala, kärna ur äpplena och klyfta samt lägg i plstpåsar i lagom mängd för ett krämkok. "Sug " ur luften och frys in - perfekt att ha!
SvaraRaderaAnna-Karin
Äppelkräm heter det!! =)
SvaraRadera